Wie zijn wij

De organisatie van de Regionale Winterhike is al vanaf het allereerste jaar (2017) in handen van een handvol mensen met jaren ervaring binnen Scouting, eerst als lid, en later als (bege)leiding en organisatoren van evenementen (zoals de RSW en een onderdeel van de HIT).

Kortom: gedreven mensen die het hele jaar door bezig zijn om er voor jullie een leuk en uitdagend weekend van te maken.

Graag stellen wij ons aan jullie voor

Angela

Ik ben Angela Smekens en dit jaar 34 jaar geworden. Ik woon in Tilburg en heb voor de gezelligheid een vis als huisdier. Ik werk in de industriële automatisering als software/robot engineer. Klinkt allemaal moeilijk, maar eigenlijk schrijf en test ik de software van machines en sinds 2 jaar ook van robots. Ook alle routes van de Winterhike heb ik uitgebreid getest. Ik ben nu zo’n 15 jaar lid van scouting. Begonnen als explorer, daarna roverscout, stam en leiding van welpen en scouts. Het combineren van mijn werk met het leiding zijn was wat lastig, vandaar dat ik nu alleen nog de Winterhike organiseer en lid ben van de stam. Tijdens de Winterhike rijd of fiets ik van post, zet deelnemers terug op de route, en zorg ik er voor dat de overnachtingslocatie in orde is voordat de deelnemers aan komen.

Ik ga dit jaar weer samen met de rest mijn best doen om er weer een super leuk weekend van te maken! Tot het eerste weekend van februari!

Samantha

Ik ben Samantha Coppens, ben 34 jaar en moeder van 2 kids.

Ik werk als banketbakker bij een bakkerij in Drunen.

Binnen Scouting ben ik begonnen op 10 jarige leeftijd als welp, alle speltakken doorlopen en leiding geworden bij de scouts. Daar ben ik mee gestopt toen de jongste geboren is. Nu organiseer ik de Winterhike mee. Bij de Winterhike rijd ik vaak met Angela van post naar post en gaan we op tijd naar de overnachtingslocatie.

Tot op de Winterhike!

Jochem

Na Angela en Samantha is het aan mij om me zelf voor te stellen. Mijn naam is Jochem Maas, ik ben al vanaf de welpen actief binnen Scouting. Ik heb al verschillende dingen gedaan binnen Scouting, ondertussen is dit mijn 5e Winterhike als organisatie. Voor en tijdens de Winterhike houd ik mij bezig met de route.

Zoals elk jaar, zijn we ook dit jaar zijn al weer in de zomer begonnen met het uitzetten van de tocht. De route van dit jaar loopt door een erg mooi stukje natuur in ons eigen Brabant, mocht je er tijd voor hebben kun je er lekker van genieten 😉. Mocht je het tijdens het lopen echt niet meer weten laat het mij weten, dan help ik jullie weer op de route.

Tot over een paar weken.

Bart

In het dagelijks leven ben ik CTO en vader van twee kinderen die helaas echt nog te jong zijn voor Scouting. Zelf ben ik meer dan 30 jaar geleden als scout begonnen en uiteindelijk leiding geworden bij welpen en later bij de scouts. Ondertussen heb ik diverse evenementen mee georganiseerd, waaronder een onderdelen van de HIT, RSW’s en LSW’s. Voor Scouting Nederland heb ik ook diverse projecten gedaan en gecoördineerd.

Ik ben een van de initiatiefnemers van de Regionale Winterhike en houd het overzicht, zowel in de voorbereiding als tijdens het weekend en zorg dus dat alles op rolletjes loopt.

Je zult mij vooral zien bij de start en onderweg (op de fiets) voor eerste hulp bij probleempjes met de route of ongevallen. Dat laatste hopen we uiteraard niet, maar we zijn overal op voorbereid!

Mathijs

Mathijs (links op de foto) zien we voornamelijk tijdens het weekend. Hij helpt soms mee tijdens de voorbereidingen, maar tijdens het weekend komt hij echt tot leven.

Hij zorgt voor het materiaal en het vervoer hier van. Hij zet alles mee klaar op de overnachtingslocatie en niet onbelangrijk, hij besteld pizza voor de leiding!

Kookstaf

Zonder kookstaf zouden we geen lekkere warme maaltijd hebben op zaterdag avond. Zij beginnen ’s middags al met het bereiden hier van, helpen bij het verzorgen van de maaltijd en houden de keuken netjes. Deze is dan ook verboden terrein voor deelnemers. Voorgaande jaren hebben Frank en Irene de maaltijd verzorgd, afgelopen jaar was Irene helaas verhinderd en heeft Michiel dit over genomen.